New Mixtape: Lime Light Exclusives 2

Publicerat: 2010/08/22 i Various

01 Drake – On My Way [World Premiere]
02 Jamie Foxx – Yep Thats Me (Feat. T.I.) [World Premiere]
03 RL – Girl Like Her (Feat. Lil Wayne) [World Premiere]
04 Kanye West – Ghetto University (Feat. Drake) [World Premiere]
05 Diddy – Shades (Feat. Lil Wayne, Justin Timberlake) [World Premiere]
06 Jeezy – Powder
07 J Cole – It’s Won’t Be Long [World Premiere]
08 Dr. Dre – Turn Me On
09 Usher – Stroke Your Ego [World Premiere]
10 Trey Songz – Love Faces [World [Premiere]
11 Young Dro – Freeze Me (Feat. Gucci Mane, T.I.)
12 Kid Cudi – Wylin Cuz I’m Young (Feat. Kanye West)
13 Lil Wayne – Right Above It (Feat. Drake)
14 Wiz Khalifa – Radio [World Premiere]
15 Big Sean – Whatever You Want (Feat. Kanye West)
16 Andre 3000 – I Do
17 Fabolous – Body Count [World Premiere]

Download: Limelight Exclusive’s Mixtape 2

  1. ladyin red skriver:

    tack så mycke ar laddat ner den nu och ska lyssna

  2. […] Rated Posts Today New Mixtape: Lime Light Exclusives 2Drake – Young Sweet Jones [Tracklist and download]Lil Wayne – The Carter Symptoms [Tracklist & […]

  3. mista trill south skriver:

    goin hard this tape man.. damn this site is the hot zone rite here


Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in: Logo

Du kommenterar med ditt Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )


Ansluter till %s